Paradox

A Paradoxról
1989-ben alakult, az első mozgásérzékelője áttörést jelentett, a szabadalmaztatott Auto-Pulse Signal Processing (APSP) technológiával. 1996-ra az iparágban megjelentette az első és egyetlen teljesen digitális mozgásérzékelő vonalat.

Folytatódott a biztonsági technológia továbbfejlesztése az EVO sorozattal, beépített beléptetés-kezeléssel, titkosított, bővíthető BUS rendszerre alapozva. 2001-ben értékesítették az 1 milliomodik mozgásérzékelőt, és elindították a díjnyertes MAGELLAN vezeték nélküli all-in-one konzolt. A Bahama-szigeteken található székhely, míg világszerte további fejlesztési, termelési és támogató központok találhatóak.
A cég 16 000 négyzetméteres, korszerű gyártóüzemet üzemeltet.


 

A Paradox több mint 30 szabadalommal rendelkezik.

Termékei megfelelnek az összes globális tanúsítási szabványnak, köztük az ISO9001: 2008-nak, a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják, miközben biztosítják a szabad mozgást a védett helyeken. A Paradox nagyon büszke a több mint 65 globális forgalmazót tömörítő láncára. Ma a Paradox több mint 130 országban működik, több mint 500 professzionális szakember támogatja szerte a világon.

Ezen a dinamikus és versenyképes piacon a biztonsági rendszerek forgalmazói, telepítői és végfelhasználói támaszkodhatnak a Paradox innovatív megoldásaira, páratlan ügyféltámogatására és szolgáltatásaira.