Paradox

Hírek, újdonságok

Volt már csőtörése?
Ázott már fel fa padlóburkolata púposra, szétfeszítve akár a falakat is?

Megérkezett a megoldás!

A Paradox új rádiós vízérzékelője a WD1, megfelelő elhelyezés mellett már nagyon korai szakaszban képes érzékelni a kifolyó vizet. Az ES1-es kiegészítő szenzorral pedig egy érzékelő két, egymáshoz közeli szaniter védelmére is alkalmas.

De ne elégedjünk meg csak az érzékeléssel! Nem az a legfontosabb, hogy tudjunk róla, éppen most eláznak értékeink, hanem hogy minél kisebbre csökkentsük a keletkező károkat!

Erre pedig megoldást nyújt a Paradox rendszere! Hiszen sok egyéb megoldás mellett a riasztó rendszer képes vízjelzés esetén az elektromos szelepen keresztül a bejövő vizet vagy egyéb vizet használó eszközt elzárni.

Amennyiben Ön is hatékony védelmet szeretne, keresse a PARADOX eszközeit telepítőjénél!

2019. 06. 27.
A Paradox élő bemutatóval adott betekintést a legmodernebb lakásriasztó újdonságokba az építőipar hazai csúcsrendezvényén a Construma_2019 kiállításon.

A 38. alkalommal megrendezett CONSTRUMA otthonteremtési kiállítás 2019-ben csaknem 50 000 látogatót fogadott. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 20 ország 600 kiállítója mutatta be újdonságait. CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezett HUNGAROTHERM is tagja volt a csokornak, így a szakmai látogatók még szélesebb körben tájékozódhattak.

Képes összeállításunkhoz KATTINTSON IDE
2019. 05. 10.
Megnézné vagy kipróbálná? Tanácsot szeretne kapni? Máris megrendelné?

Itt az alkalom, hogy ezt személyesen megtegye az idei Construma kiállításon a PARADOX standjánál. Látogasson el hozzánk Április 3-7. között az A pavilon 306H standra, ahol megismerkedhet Magyarország legnépszerűbb vagyonvédelmi rendszer márkájával.

Bemutatásra kerülnek a PARADOX legfrissebb vagyonvédelmi termékei és megoldásai, melyhez most kedvezményesen juthat hozzá. Részletek a Construmán.

Készséggel állunk rendelkezésére!
2019. 03. 14.
IP150 – új, v4.40-es verzió

Kevés Önnek a PUSH értesítés lehetősége? Ragaszkodik az E-MAIL értesítésekhez? Internet nélküli helyszín riasztóját szeretné INSITE GOLD-dal kezelni? Megérkezett az IP150-es modul új, v4.40-es verziójú firmware-e, amellyel válaszol a Paradox a fenti kérdésekre.


INSITE GOLD – új, iOS - v2.4.6-os / Android – v2.4.2-es verzió

A Paradox Önért dolgozik!
Mi sem bizonyítja jobban, minthogy az INSITE GOLD-nak is újabb frissítése jelent meg.
Az új verzió támogatja az új IP150 verzió statikus csatlakozási lehetőségét, biztosítva az internet nélküli helyszínek applikációs kezelését.

Tovább a teljes CIKKRE

2019. 02. 06.
Megújult az applikáció mindkét piacvezető mobilplatformon!
Az új verzió kiadását megelőzően az összes magyar nyelvű üzenet ellenőrzésre került, és ahol szükséges volt ott a módosítása is megtörtént.
A magyarországi Paradox Support tagjai folyamatosan ellenőrzik a magyar nyelv helyességét és abban az esetben, ha új üzenetek kerülnek a listába, akkor azok fordítása azonnal megtörténik. Az új verziónak és a Paradox fejlesztésének köszönhetően ezek a nyelvi javítások 48 órán belül megjelennek minden működő applikációban, nem kell várnunk egy újabb verzió kiadására.
További újdonságok:
• iOS 12 kompatibilitás
• HD88: új kisállattűrés ki-/bekapcsolás képernyő
• Telepítői információk megjelenítése bejelentkezés előtt

Tovább a teljes CIKKRE

2018. 12. 04.

A kamera integráció minél szélesebb körű felhasználására irányuló fejlesztések következő szintje a Paradox új NVR szoftvere.

Hamarosan elérhető lesz a Paradox NVR szoftver, amely nem csak mozgásérzékelés esetén, hanem folyamatosan is rögzítheti a kamerák képeit.

Tovább a teljes CIKKRE

2018. 06. 19.

Újdonságok a Paradoxnál!

Nyugalomra vágyik? A teljes kontrollt a kezében szeretné tartani?

A Paradox INSITE GOLD applikációjával ezt könnyedén megteheti!

Tovább a teljes CIKKRE

2018. 06. 19.

A Paradox legújabb, a kor igényeihez igazodó fejlesztésének köszönhetően a nyílászárók védelme még egyszerűbb.

Az új megoldással szükségtelen a vezetékes kapcsolat a központ és az érzékelő között.

A PARADOX DCT6 egy vezeték nélküli nyitásérzékelő, amely a nyílászáró keretébe szerelve helyezhető el, így egy láthatatlan, de biztos védelmet nyújt.

Tovább a teljes CIKKRE

2018. 06. 14.

Korszakteremtő innováció a Paradox INSITE rendszer új érzékelője a HD88.

A tudása önmagáért beszél - Soha nem egyszerű feladat olyan mozgásérzékelőt alkotni, ami képes a kültéri hőmérsékleti és környezeti viszonyok mellett pontos és hibamentes működésre.

Tovább a teljes CIKKRE

2018. 05. 24.

Rendkívüli precizitásának köszönhetően nagy terek tökéletes védelmi eszköze.
Hova ajánljuk:
Nagy biztonságot igénylő helyekre.
Nagy terek védelmére (16 m).
Ahol fontos, hogy az érzékelő letakarásáról azonnal értesüljünk.
Lakásokba, ahol házi kedvenceket tartanak (kisállat-tűrő).
Ahol fontos, hogy az érzékelő maga alá is lásson.

Tovább a teljes CIKKRE

2017. 08. 14.