Paradox

Cikkek, hírek, újdonságok

Kedves PARADOX rendszertulajdonos!

A Google levelezésében történt egy változás, amely az Ön rendszerét is érintheti, amennyiben kapott rendszerétől e-mail értesítéseket és Gmail fiókot használ rendszere a levélküldéshez. Cikkünk segíthet a levelezés újbóli, helyes beállításában. Amennyiben segítségre van szüksége, keresse rendszertelepítőjét, szerelőjét.

Tovább a cikkhez >>>
2022. 07. 14.
Kedves jelenlegi / leendő Paradox EVO rendszer Tulajdonos!

Akár meglévő, akár leendő biztonsági rendszerben gondolkodik, a rendszerrel való mindennapos kapcsolata a riasztórendszer kezelőjén keresztül fog történni.

Bár rengeteg eszköz és lehetőség áll rendelkezésre a rendszer kezelésére a Paradox riasztóinál, a TM70-es nagy, érintőképernyős kezelőegység intuitív menürendszerével nem csak a rendszer kezelését teszi végtelenül egyszerűvé, de letisztult formavilágával és a kezelésen kívüli időszakokban használható digitális képkeret funkciójával a lakásunk gyöngyszeme is lesz. A 7”-os méret biztosítja a lehető legjobb láthatóságot, a nagy gombok pedig a könnyed kezelést.

Az eddig is kiváló választást most a megújult felhasználói felület teszi még vonzóbbá.

Tovább a cikkhez >>>

2022. 02. 15.

Sokáig élt mindenkiben az az elképzelés, hogy egy biztonsági rendszernek a hatékonyság oltárán fel kell áldoznia az esztétikus megjelenést, a dizájnt.

Ismerje meg Ön is a kompromisszum nélküli biztonságot!

Tovább a cikkhez >>>

2021. 12. 01.

Értékeink védelmére egyre tökéletesebb rendszerek közül választhatunk, melyek használatával mind értékeinket, mind pedig szeretteinket biztonságban tudhatjuk.

A Paradox rendszerei biztosítják Magyarországon a legtöbb objektum védelmét. Könnyű telepíthetőségük és egyszerű használatuk mind a tulajdonosok, mind a telepítők körében közkedvelté tették.

Legyen szó egy kis irodáról vagy akár egy nagy családi házról, a Paradox teljes körű megoldást nyújt minden felmerülő igényre.

De milyen igényekre is gondolok?

Tovább a teljes cikkhez >>>

2021. 11. 28.

Tisztelt Ügyfelünk!

Január elsejével az EU szabályozással összhangban megváltoztak a bankkártyás internetes vásárlások szabályai.

A bankkártyával történő, internetes vásárlások esetén kötelező jelleggel bevezetésre került a kétlépcsős azonosítás, amely intézkedés az Insite Gold szolgáltatásának kifizetését is érinti.

A Google Play és az Apple Store áruházakból letölthető az Insite Gold legújabb verziója, mely lehetővé teszi az újfajta azonosítással történő fizetést. Az applikáció legfrissebb verziójának használata mindenképpen szükséges, a korábbi verziók ezt a funkciót nem támogatják.

Probléma esetén kérjük, hogy ellenőrizze a bankkártyához tartozó banki beállításokat, mert a kétlépcsős azonosítási módot engedélyezni kell, és az egyedi kód megadása is kötelező.

 

2021. 01. 13.
Otthonunk és családunk biztonságban tudása mindennél fontosabb. Bármekkora ingatlanunk legyen, a lakásbiztonság kérdése mindannyiunkat érint. Otthonunk külső és belső biztonsága, valamint az értékeink illetéktelen behatolóktól történő megóvása a legfontosabb szempontok a vagyonvédelem és a biztonságtechnika kiépítésének megtervezése közben, és az ehhez szükséges eszközök kiválasztásakor.

Hogyan tudhatjuk magunkat szinte száz százalékosan biztonságban?

Tovább a teljes CIKKRE

2020. 05. 05.
Minden hálózaton működő kommunikátort szeretne? Minél gyorsabb értesítést, távkezelést?

A Paradox tökéletes eszközt kínál ehhez! Megérkezett az új PCS265LEU kommunikátor, az összes jelenlegi hálózat támogatásával!

Érdekli Önt a PUSH értesítés lehetősége? Internet nélküli helyszín riasztóját szeretné INSITE GOLD-dal kezelni?

Ezek már nem elérhetetlen álmok, hanem maga a valóság! Keresse a tökéletes eszközt telepítőjénél!
2020. 03. 25.

Volt már csőtörése?
Ázott már fel fa padlóburkolata púposra, szétfeszítve akár a falakat is?

Megérkezett a megoldás!

A Paradox új rádiós vízérzékelője a WD1, megfelelő elhelyezés mellett már nagyon korai szakaszban képes érzékelni a kifolyó vizet. Az ES1-es kiegészítő szenzorral pedig egy érzékelő két, egymáshoz közeli szaniter védelmére is alkalmas.

De ne elégedjünk meg csak az érzékeléssel! Nem az a legfontosabb, hogy tudjunk róla, éppen most eláznak értékeink, hanem hogy minél kisebbre csökkentsük a keletkező károkat!

Erre pedig megoldást nyújt a Paradox rendszere! Hiszen sok egyéb megoldás mellett a riasztó rendszer képes vízjelzés esetén az elektromos szelepen keresztül a bejövő vizet vagy egyéb vizet használó eszközt elzárni.

Amennyiben Ön is hatékony védelmet szeretne, keresse a PARADOX eszközeit telepítőjénél!

2019. 06. 27.
A Paradox élő bemutatóval adott betekintést a legmodernebb lakásriasztó újdonságokba az építőipar hazai csúcsrendezvényén a Construma_2019 kiállításon.

A 38. alkalommal megrendezett CONSTRUMA otthonteremtési kiállítás 2019-ben csaknem 50 000 látogatót fogadott. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 20 ország 600 kiállítója mutatta be újdonságait. CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezett HUNGAROTHERM is tagja volt a csokornak, így a szakmai látogatók még szélesebb körben tájékozódhattak.

Képes összeállításunkhoz KATTINTSON IDE
2019. 05. 10.
Megnézné vagy kipróbálná? Tanácsot szeretne kapni? Máris megrendelné?

Itt az alkalom, hogy ezt személyesen megtegye az idei Construma kiállításon a PARADOX standjánál. Látogasson el hozzánk Április 3-7. között az A pavilon 306H standra, ahol megismerkedhet Magyarország legnépszerűbb vagyonvédelmi rendszer márkájával.

Bemutatásra kerülnek a PARADOX legfrissebb vagyonvédelmi termékei és megoldásai, melyhez most kedvezményesen juthat hozzá. Részletek a Construmán.

Készséggel állunk rendelkezésére!
2019. 03. 14.