Paradox

Riasztót szeretnék

Paradox biztonsági rendszerek - az otthon nyugalmáért.
 Az egész ország területén vannak partnereink

Több mint 700 telepítő

Országosan több, mint 700 független kivitelezővel állunk partneri viszonyban, akik a Paradox termékcsalád kiváló otthoni és üzleti biztonságtechnikai megoldásait szakszerűen és nagy tapasztalattal tervezik és telepítik bele az Ön otthonába, irodájába, ahová csak szeretné. Telepítő partnereink minden megyében megtalálhatóak és készséggel állnak az Önök rendelkezésére, tanácsadásra, tervezésre és telepítésre.

Találja meg a tökéletes partnert a biztonsághoz!
KIVITELEZŐ-KERESŐ
 PARADOX - A vezető vagyonvédelmi márka

A vezető márka

Már 1992 óta a PARADOX Magyarország legsikeresebb vagyonvédelmi rendszer márkája. Folyamatos fejlesztései és kedvező ár-érték aránya gondoskodik is arról, hogy ez így maradjon. A PARADOX már nem csupán egy riasztó rendszer, sokkal több annál. Akár kamerával rendelkező érzékelői révén teljeskörű felügyeletet biztosíthat tulajdonosának

A lakásriasztó rendszerek úgy alkalmasak lakossági mint ipari, vállalati felhasználásra.

Tudjon meg többet a márkáról és a termékekről!
SEGÍTÜNK VÁLASZTANI

Találja meg a legjobb kivitelezőt!

KIVITELEZŐ-KERESŐ

A PARADOX márka hivatalos magyarországi képviselete a Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft. A honlapon megtalálható szolgáltatók nem állnak függésben a honlap üzemeltetőjétől, és azok önálló entitásként végzik a munkájukat. A Power Kft. sem felelősséget sem garanciát nem tud vállalni a kivitelező cég viselt ügyeiért.