Paradox

Az ügyfele nyugalomra vágyik?



IP150 – új, v4.40-es verzió

Kevés Önnek a PUSH értesítés lehetősége? Ragaszkodik az E-MAIL értesítésekhez? Internet nélküli helyszín riasztóját szeretné INSITE GOLD-dal kezelni?
Megérkezett az IP150-es modul új, v4.40-es verziójú firmware-e, amellyel válaszol a Paradox a fenti kérdésekre.


Az ÚJ IP150 verzió – immár alkalmas a különböző fontos események E-MAIL-ben történő küldésére:

 Riasztás  Nyitás-Zárás  Rendszerhibák

Akár 16 db különböző e-mail címre.

Az új frissítés segítségével az IP150, az INSITE GOLD támogatáson és IP jelentésen felül részletes információkkal látja el a rendszer felhasználóját vagy a biztonsági személyzetet.

 

Bővült a tudása a statikus IP beállítások lehetőségével is, így már internet kapcsolat nélküli helyszíneken is kapcsolódhatunk az új verziójú, statikus beállításokat is támogató INSITE GOLD applikációval.

A frissítés bármely verziójú IP150-es modulnál elvégezhető, az új funkciók használatához kérje telepítője / kivitelezője segítségét!

 

 

 

INSITE GOLD – új, iOS - v2.4.6-os / Android – v2.4.2-es verzió

A Paradox Önért dolgozik!
Mi sem bizonyítja jobban, minthogy az INSITE GOLD-nak is újabb frissítése jelent meg.

 

Az új verzió támogatja az új IP150 verzió statikus csatlakozási lehetőségét, biztosítva az internet nélküli helyszínek applikációs kezelését.

 

 

Továbbá beágyazták a felületbe a fizetési opciónál a számlázási adatok megadását, így már azonnal az Önnek megfelelő számla készül el – további ügyintézés nélkül!

 

Végül pedig tovább mélyítették a mobil platformokkal való együttműködést, így még több készüléken és még több mobil platform verzión zökkenőmentes az applikáció üzemelése.



A frissítéshez keresse fel az App Store-t vagy a Play Áruházat!