Paradox

Biztonság és esztétika

Sokáig élt mindenkiben az az elképzelés, hogy egy biztonsági rendszernek a hatékonyság oltárán fel kell áldoznia a megjelenést, a dizájnt.

Éppen ezért szeretném bemutatni Önnek a Paradox NV5 érzékelőjét, mely azon túl, hogy nagyon kicsi, elegáns és kecses, bele fog simulni lakásának vagy irodájának megjelenésébe. Professzionálisan teszi a dolgát, miközben nem hívja fel magára a figyelmet – igazi ötvözete ez a feltűnésmentes biztonságnak.

Az NV5 az ENVY sorozat tagjaként már a jövő érzékelő generációját képviseli a Paradox kínálatában. Fejlett feldolgozási és optikai képességeivel, valamint nagyon egyszerű telepíthetőségével az NV5 a legmodernebb technológiát nyújtja; kategóriájának legfejlettebb és leginnovatívabb digitális infravörös érzékelője.

Az érzékelő 102°-os látószöggel rendelkezik, ennek köszönhetően a helység bármely sarkából képes ellenőrizni a teljes belátható teret. Szerelési magassága 2,1 és 3,1 méter között lehet, ezért nagyon könnyen megtalálható a legideálisabb felszerelési pozíció. 10 méteres látótávolságával igen nagy helységek, például teljes nappali – konyha – étkező – előtér helységet, vagy egylégterű nagy szobákat esetleg irodákat is megvédhetünk vele.

Az érzékelő felszerelése gyors és egyszerű, mivel egyedi kialakításának köszönhetően felszerelhető szinte bármely falfelületre – a még precízebb elhelyezésről és beállításról pedig a különleges, oldalfalhoz és mennyezethez is használható SB100 nevű érzékelő-konzol gondoskodik.

Az NV5 minden ügyféligénynek megfelel – használhatjuk otthonunkban kisállat-tűrő üzemmódban, mely megengedi, ahogy a riasztó élesített állapota mellett is bent maradhassanak kedvenceink, vagy ezen üzemmód helyett kihasználhatjuk a különleges maga alá látást – az úgynevezett „kúszó” zónát. Ebben az üzemmódban például egy ajtó fölé felszerelve azonnal érzékelni tudja a belépő személyt. A funkció legnagyobb előnye az, hogy az ajtónyíláson belépve nem takarható le, vagy nem szabotálható az eszköz, hiszen a maga alá látás miatt az érzékelő azonnal észlelni fogja a próbálkozót. Mivel a legtöbb érzékelőnél ez nem egy megszokott opció, így az esetek többségében az esetleges behatolók nem is számítanak nyílászáró fölötti érzékelőre.

Mindezek felett az érzékelő különleges rádiós-interferencia védelemmel és automatikus jelfeldolgozással rendelkezik, így minimálisra csökken a téves riasztások lehetősége.

A precíz és kiegyenlített érzékeléssel, a kiváló érzékelő stabilitással, a teljes területi lefedettséggel és a teljes téves riasztás elleni védelemmel ez az eszköz a legfejlettebb és leginnovatívabb digitális infravörös érzékelő a kategóriájában.

A tökéletes védelem mellett dizájnt, stílust és eleganciát is kínál az NV5.

Keresse az érzékelőt telepítőjénél, keresse telepítőjét velünk!