Paradox

KIEMELTEN FONTOS A BIZTONSÁG

Értékeink védelmére egyre tökéletesebb rendszerek közül választhatunk, mely rendszerek használatával mind értékeinket, mind pedig szeretteinket biztonságban tudhatjuk.

Ezen megoldások közül kiemelkednek a Paradox rendszerei, amit az is bizonyít, hogy a Paradox rendszerei biztosítják Magyarországon a legtöbb objektum védelmét. Könnyű telepíthetőségük és egyszerű használatuk mind a tulajdonosok, mind a telepítők körében közkedvelté tették.

A Paradox rendszerei megoldást nyújtanak a legtöbb felmerülő igényre, legyen az egy kis iroda, vagy egy nagy családi ház teljes körű védelme.

De milyen igényekre is gondolok?

Teljeskörű védelem

Elvárás lehet egy rendszerrel szemben, hogy teljes körű, külső – belső védelmet tudjunk kialakítani. Ezekre az elvárásokra megoldást nyújt a Paradox, mivel kínálatában megtalálhatóak a legkülönfélébb bel- és kültéri érzékelők, melyek közt megtaláljuk a kisállat-tűréssel rendelkezőket éppúgy, mint a nyílászárók védelmére szolgáló speciális érzékelőket, mindezt vezetékes és rádiós kialakításban is.

Integráció

Integrálható például okosotthon rendszerekkel. Olyan megoldásokra gondolok, amik életet is menthetnek, mint például a riasztórendszerhez illesztett CO érzékelő jelzésére automatikusan elinduló szellőztetés, vagy tűzjelzés esetén felnyíló redőnyök.

A fenntartási költségek csökkentéséhez is hozzájárulhat olyan funkciókkal, mint a riasztórendszer állapotát figyelembe vevő fűtés és redőnyvezérlés, vagy az épületen belüli mozgásinformációkat felhasználó világítás-vezérlés.

Kényelmi szolgáltatások

A Paradox rendszerei nem csak hatékonyak, de kényelmi szolgáltatásaik is sokat tesznek a biztonságérzetünk növeléséért. Az INSITE GOLD applikáció segítségével nincs többé elfelejtve a rendszerünk bekapcsolása, hiszen bármikor ellenőrizhetjük, és távolról be- és kikapcsolhatjuk a riasztónkat.

A gyártó arra is gondolt, ha egy helyszínen nincs internet kapcsolat – ilyenkor 4G-s kommunikátor biztosíthatja a távelérést.

Dizájn

Sokszor fordul elő az, hogy ami hasznos, az nem szép.

Szerencsére a Paradoxnál ez nem így van. Minden eszköze, ami látható, esztétikus, sőt, kijelenthetem, hogy szép. Az érzékelők diszkréten húzódnak meg a felszerelés helyén, a szirénák és kezelők kialakítása pedig célszerű, mégis kecses.

De, én szépségről beszéltem, amit a technológia tesz számunkra lehetővé – a Paradox TM50 és TM70 nevű érintőképernyős kezelői nem csak a riasztó kezelését teszik még magától értetődőbbé, hanem használaton kívül egy digitális képkeret szolgáltatásait nyújtva, igazi szemet gyönyörködtető műalkotássá válnak.

Többet szeretne megtudni a Paradoxban rejlő lehetőségekről?

Keresse fel paradox.hu weboldalunkat, és tekintse meg cikkeinket, újdonságainkat!