Paradox

Megjelent a TM70

A Paradox érintőképernyős kezelőegységei esetén már sorozatról beszélhetünk, amelynek legújabb tagja a TM70. Az eddig megszokott módon a névben feltüntetett szám a képernyő méretére utal, ami jelen esetben 7”-t jelent.

 

 

Az új, nagyméretű kezelőegység nagyfelbontású kijelzőjével, élénk színeivel nemcsak riasztónk kezelője, hanem a lakás ékköve lesz!


A TM70 a PARADOX negyedik generációs érintő képernyős kezelőegysége.

A 7"-os kijelző nagyobb ikonok megjelenítését teszi lehetővé, amivel a kezelés még kényelmesebb.

Elődjéhez, a TM50 kezelőhöz hasonlóan egyszerű, átlátható és logikus a menürendszer felépítése.

Az összes jelenlegi PARADOX központhoz kapcsolható, függetlenül a központok méretétől és tudásszintjétől.

Az intuitív menürendszer mindig a helyzetnek megfelelő, jól értelmezhető felületet biztosít, megkönnyítve a rendszer kezelését, beállítását.


A beágyazott, gyártói szabadalom alatt álló „OneScreen Monitoring" és „Spot On Locator” funkciók biztosítják a jelzések pontos helyének beazonosítását és a rendszer működésének könnyű áttekinthetőségét.

A készülékre felvihető alaprajzok azonnali információt adnak a riasztások helyéről és a zónák állapotáról, amit egyetlen „gombnyomással” elérhetünk.

A kezelőegység a saját fotóink megjelenítésével lakásunk dísze lehet, amikor éppen nem használjuk a készüléket a felvitt képek a kijelzőn egymást váltva megjelenhetnek, mint egy digitális képkereten.


Töltsön le egy alaprajzot, vagy készítse el sajátát az ALAPRAJZ SZERKESZTŐVEL: kattintson IDE!


Paradox – A riasztórendszer!


* Érdeklődjön kivitelezőjétől új rendszer építés vagy meglévő rendszer átalakítása ügyében.