Paradox

Megújult a TM70 érintőképernyős kezelőegység felhasználói felülete


Kedves jelenlegi / leendő Paradox EVO rendszer Tulajdonos!


Akár meglévő, akár leendő biztonsági rendszerben gondolkodik, a rendszerrel való mindennapos kapcsolata a riasztórendszer kezelőjén keresztül fog történni.

Bár rengeteg eszköz és lehetőség áll rendelkezésre a rendszer kezelésére a Paradox riasztóinál, a TM70-es nagy, érintőképernyős kezelőegység intuitív menürendszerével nem csak a rendszer kezelését teszi végtelenül egyszerűvé, de letisztult formavilágával és a kezelésen kívüli időszakokban használható digitális képkeret funkciójával a lakásunk gyöngyszeme is lesz. A 7”-os méret biztosítja a lehető legjobb láthatóságot, a nagy gombok pedig a könnyed kezelést.

Az eddig is kiváló választást most a megújult felhasználói felület teszi még vonzóbbá.

A TM70 kezelő új felhasználói felülete a korábbinál is sokkal átláthatóbb és innovatívabb. A megújult kezelői felület az EVO központokkal történő használat esetén érhető el, már meglévő és a jövőben telepített rendszereknél egyaránt.

Szebb és átláthatóbb lett a kezdőoldal, a zóna- és területmegjelenési felület, a hiba nézet, valamint a programozott kimenetek közvetlen vezérlését biztosító képernyő.

A megújult nézet korszerű megjelenést kölcsönöz az ismert funkcióknak – ez a felület a korábbinál sokkal jobban illeszkedik a mobileszközök kapcsán jól ismert és megszokott ikonok világába. A változtatás nem csak esztétikai, mivel a megújult felületek több információt adnak vissza, mindezt úgy, hogy a több információ egyben könnyen értelmezhető legyen. Az érzékelők állapotainak visszajelzéseit, valamint a vezérelhető kimenetek állapotait egyértelmű és dizájnos ikonok mutatják meg.


A felület ténylegesen merített az INSITE GOLD mobil alkalmazásnál már jól bevált funkcióból, ugyanis a kimenetek vezérlését biztosító felületen immár nem csak indíthatjuk vagy leállíthatjuk az irányított eszközöket, de be is állíthatunk időzített leállítást és ennek időtartamát is.

Mindezeken felül kiemelném még az alaprajzos nézetet, mely a riasztásjelzés helyének meghatározását teszi még egyszerűbbé, a helyszínt nem ismerő felhasználók részére is.

Új vagy meglévő Paradox EVO rendszeréhez válassza a TM70-es kezelőegységet, vagy keresse telepítőjét meglévő kezelőjének frissítéséhez, és élvezze az új felület előnyeit!



ALAPRAJZOS MEGJELENÍTÉS

TÖLTSÖN LE EGY ALAPRAJZOT, VAGY KÉSZÍTSE EL A SAJÁTJÁT!

Az alaprajzok letöltéséhez, vagy az ingyenes SWEET HOME 3D szerkesztőprogramhoz KATTINTSON IDE