Paradox

Paradox DB7 Doorbell – riasztórendszer kicsit másképp

Paradox risztórendszer kicsit másképp - Doorbell DB7

 

Legyen szó az élet bármely területéről, az utóbbi években mindenhol rengeteg újdonság jelent meg. A technológia fejlődése mindig forradalmi változásokat hoz magával, folyamatosan egyszerűsítve mindennapjainkat. Természetesen a riasztórendszerekkel foglalkozó Paradox is lépést tart ezekkel a változásokkal.

Fejlődés: a DB7 Doorbell kaputelefon

Az átlagos riasztórendszerek működését senkinek nem kell bemutatni: illetéktelen behatolás esetén a rendszer megteszi a megfelelő intézkedéseket, hogy biztonságban tartsa az épületben lévő személyeket és értékeket. De mi lenne, ha már az előtt tudnánk a veszélyről, hogy az bejutna?

Megoldás

A Doorbell (Kapucsengő) egység minden Paradox rendszerrel kompatibilis. Működését tekintve a Doorbellre videó-kaputelefonként kell gondolni, amely push értesítést küld, valahányszor valaki megáll vagy elhalad az őrzött ajtó előtt. A videókapcsolat segítségével képet kaphatunk a kint tartózkodóról, beszélhetünk vele, és miután meggyőződtünk arról, hogy nem jelent veszélyt, be is engedhetjük őt.

Paradox DB7 riasztó rendszer Doorbell Paradox DB7 riasztó rendszer Doorbell
Paradox - betörő ellen ablakon betörés

Modern kapucsengő funkciók:

A DB7 fő célja, hogy az ajtónál megjelenő embereket biztonságos távolságból lehessen ellenőrizni, ezt pedig Paradoxhoz méltón a legmodernebb megoldásokkal teszi meg.

Funkciók:

  • Ajtó- vagy kapunyitás riasztókimenettel
  • Pontos mozgásérzékelés
  • Saját akkumulátor
  • Full HD felbontású kamera
  • Többféle rögzítőkonzol
  • Fekete és fehér szín
Betörés éjszaka

Opcionális kiegészítők:

A DB7-hez lehetőség van egy felhőalapú tárhely-szolgáltatást vásárolni, ahová az eszköz „felküldi” a videófelvételeket. A felvételt a mozgásérzékelés és becsengetés indítja. A letölthető videó mellett készül egy pillanatkép is az eseményről.

Elérhető egy vezeték nélküli kapucsengő is, mely 30 méteres távolságig rádiójellel kommunikál a Doorbellel. Választható, hogy a 8 elérhető csengőhang közül melyik szólaljon meg a kapucsengő megnyomásakor.

De hogyan is kerül a kaputelefon a riasztórendszerre?

Mégis hogyan lesz kép- és hangkapcsolat?

A Doorbell egység WiFi-n keresztül kapcsolódik az internethez, ezért a hálózathoz bárhol és bármikor hozzáadható. Miután ez megtörtént, egy QR-kód segítségével mobiltelefonhoz is pillanatok alatt szinkronizálható.

Megfelelő működéséhez a BlueEye applikációban regisztrált site szükséges.

Betörés éjszaka

AZ ÚJ BLUEEYE APPLIKÁCIÓ

Fali kezelőegységek mellett, a Paradox rendszerei vezérelhetők telefonos applikációból is.

A BlueEye-on keresztül elvégezhető a riasztórendszer élesítése, kikapcsolása, egyéb Paradox eszközök irányítása, illetve push értesítést kaphatunk a riasztásokról és hibákról.

Egyaránt elérhető Android és IOS platformon!

Paradox - betörő ellen ablakon betörés

Egyszerűbb életet kínál az új alkalmazás

A BlueEye modern felületével és funkcióival könnyebbé teszi a területek közötti eligazodást, hiszen minden helyszín és terület azonosítható fotóval is. Ezek a fotók a felhőn keresztül megjelennek minden BlueEye applikációban, amely azonos helyszíneket kezel.

Fix IP címmel díjmentesen használható site regisztrálása nélkül is, így azonban le kell mondani a push üzenetekről, a felhőről és a Doorbellről.

BlueEye és Doorbell alkalmazások szinergiája

Ez az applikáció kezeli a Doorbell videó-kaputelefont is. A DB7 modul push üzenetet küld a beállított telefonokra, ha a bejárat előtt elhalad, illetve megáll valaki. Ezen kívül a felvett képeket és videókat is itt érhetjük el.

És mitől lesz ez a páros igazán egyedi? A BlueEye-on keresztül bármilyen távolról – akár külföldről is – indíthatunk videóhívást az otthonunkhoz érkezővel, és ha megbízhatónak ítéljük, egyetlen gombnyomással beengedhetjük.

Paradox DB7 riasztó rendszer Doorbell Paradox DB7 riasztó rendszer Doorbell

Kérje az eszközöket meglévő vagy új Paradox rendszerhez!

Telepítőt keresek!