Paradox

Vezeték nélküli befúrható nyitásérzékelő.

A Paradox legújabb, a kor igényeihez igazodó fejlesztésének köszönhetően a nyílászárók védelme még egyszerűbb.

Az új megoldással szükségtelen a vezetékes kapcsolat a központ és az érzékelő között.

A PARADOX DCT6 egy vezeték nélküli nyitásérzékelő, amely a nyílászáró keretébe szerelve helyezhető el, így egy láthatatlan, de biztos védelmet nyújt.

 

A könnyű és gyors kivitelezésnek köszönhetően vésés, vezetékek beépítése, falak festése és javítása nélkül az utólagos rendszerbővítés sem akadály.

Az eszköz élettartama meglepően hosszú és szinte bármely meglévő PARADOX riasztórendszerhez illeszthető, rádiós adó-vevő használatával. 

A DCT6 kivitelezése:

 

A PARADOX DCT vezeték nélküli nyitásérzékelők hosszú évek óta sikeresek és népszerűségük töretlen.

2018-ban megérkezett a ritkaságnak számító – és régóta várt – befúrható változat, ami szintén rádiós kommunikációval kapcsolódik a központhoz.

Barna színben is elérhető, így még jobban harmonizálhat a nyílászárókkal!

Tesztjeink alapján alkalmazhatjuk fa- és műanyag nyílászárókba egyaránt.

Tipp! Az érzékelőt ajánlott a nyílászáró aljába befúrni, így a helyiség a riasztórendszer bekapcsolt állapota mellett is szellőztethető jelzés nélkül a nyílászáró buktatásával!

Az egyik legfontosabb technikai paraméter egy rádiós eszköz esetében annak hatótávolsága. Különböző típusú falakon és födémeken végzett távolságtesztjeink alapján a DCT6 stabilan működik a különböző beltéri viszonyok mellett. A hatótávolság normál (nem vasbeton) falak esetében akár 40-70 m is lehet.

Ez a távolság családi házas környezetben szinte mindig elegendő, de ha nem, vagy vállalati környezetben további bővítő egységek segítségével a hatótávolság könnyen kiterjeszthető.

Az eszközünk mindössze 1 db „AAA” elemmel működik, ami egy átlagosnak tekinthető, napi 10 nyitás-zárás mellett akár 3 évig működik elemcsere nélkül. Természetes az elem élettartama végig felügyelt a központ által, ami azt jelenti, hogy az elem lemerülése előtt figyelmeztetést kapunk, hibajelzés formájában.


Paradox – a biztos védelem!

* Konzultáljon kivitelezőjével a megfelelő megoldás kiválasztásához.